Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under Siege

Under Siege

24/01/2017 | Flixfilm

Se Under Siege på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Andrew Davis
Skuespillere: Steven Seagal, Damian Chapa, Troy Evans, David McKnight
Spilletid: 103 min
Land: France, USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En utilfreds tidligere CIA-medarbejder og hans gruppe af terrorister beslaglægger et krigsskib, der snart skal tages ud af drift – med planer om atomafpresning.


Se Under Siege på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnder Siege havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Under Siege ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Under Siege herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Under Siege er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under Siege stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar