Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case

Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case

17/03/2021 | Flixfilm

Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nadine Pirotton, Bernard Sohet, Bernard Wesphael
Spilletid: 180 min
Land: Belgium
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Denne dokuserie følger den højprofilerede sag mod den belgiske politiker Bernard Wesphael, der blev beskyldt for mordet på sin hustru i 2013.

Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case (Politiker under mistanke: Sagen om Wesphael) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case på YouTube.Se Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case (Politiker under mistanke: Sagen om Wesphael) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Under Suspicion: Uncovering the Wesphael Case (Politiker under mistanke: Sagen om Wesphael) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar