Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under the Amalfi Sun

Under the Amalfi Sun

13/07/2022 | Flixfilm

Under the Amalfi Sun på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Martina Pastori
Skuespillere: Lorenzo Zurzolo, Isabella Ferrari, Ludovica Martino
Spilletid: 95 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Et år efter deres romance begyndte i Riccione, mødes Vincenzo og Camilla igen på en ferie ved den maleriske Amalfikyst og sætter deres kærlighed på en prøve.

Under the Amalfi Sun havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Under the Amalfi Sun på YouTube.Se Under the Amalfi Sun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Under the Amalfi Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under the Amalfi Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Under the Amalfi Sun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Under the Amalfi Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar