Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Under the Dome sæson 2 snart på Netflix Danmark

Under the Dome sæson 2 snart på Netflix Danmark

14/11/2015 | Flixfilm

Under-the-Dome-netflix danmarkAnden sæson af den populære drama-serie Under the Dome får premiere på Netflix Danmark den 30. november. Det skriver flere medier.

Den klaustrofobiske serie, som er baseret på en novelle efter den anerkendte forfatter Stephen King, handler om beboerne i den lille by Chesters Mill, hvor en massiv og uforgængelige kuppel pludselig isolere dem fra resten af verden. Uden adgang til internettet, mobile signaler og radiokommunikation skal menneskene finde deres egne måder at overleve med begrænset ressourcer og stigende interne konflikter. I Under the Dome sæson 2 truer en manglende fødevareforsyning befolkningens eksistens, mens nogen på mystisk vis imidlertid har fundet en vej ud på den anden side af kuplen.

Efter den 30. november vil seriens første to sæsoner dermed være tilgængelig på Netflix, mens det forventes at sæson 3 får premiere til næste år. Sæson 3 er imidlertid også den sidste sæson af Under the Dome, da serien er blevet droppet af den amerikanske tv-producent CBS på grund af for få seere.

LÆS OGSÅ   Første 'The Witcher'-spin-off kommer til august

Til trods for, at serien er blevet droppet efter tre sæsoner, så skulle sæson 3 meget gerne have en afslutning således serien slutter på ordentlig vis. Men dette afsløres først når sæson 3 kommer på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Under the Dome sæson 2 på Netflix Danmark d. 30. november.5 kommentarer til Under the Dome sæson 2 snart på Netflix Danmark

 1. Kurt - kl. 10:22, 30-11-2015:

  Ingen “Under the dome” sæson 2 endnu, det er for ringe 🙁

 2. Frederikke - kl. 16:30, 30-11-2015:

  Ved i hvilket tidspunkt sæson 2 bliver udgivet? Har glædet mig til sæson 2 lige siden jeg blev færdig med sæson 1, så den må godt snart dukke op på Netflix

 3. Ann-Marie - kl. 17:53, 30-11-2015:

  Jeg tror først den kommer i morgen, da der står midt i artiklen, at man kan se den efter den 30 november 4. Sharith - kl. 16:49, 01-03-2016:

  Jeg elsker under the dome!
  Det er bare nederen at 3 søson ikke er på netflix endnu…

 5. Niklas - kl. 22:02, 14-03-2016:

  Hej nogle der ved om sæson 3 a under the dine komme på Netflix eller om den sket ike kommer. Håber den kommer. Os håber der nogle der ved det 🙂

  Skriv kommentar