Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under the Queen’s Umbrella

Under the Queen’s Umbrella

19/11/2022 | Flixfilm

Under the Queen’s Umbrella på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En driftig dronning forsøger at tøjle sine ustyrlige sønner for at gøre en af dem til den næste konge af Joseon, mens hendes modstandere også kæmper om tronen.

Under the Queen’s Umbrella (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Under the Queen’s Umbrella på YouTube.Se Under the Queen’s Umbrella på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Under the Queen’s Umbrella (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under the Queen’s Umbrella (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Under the Queen’s Umbrella, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Under the Queen’s Umbrella er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar