Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under the Rainbow

Under the Rainbow

01/03/2016 | Flixfilm

Se Under the Rainbow på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Comedy
Instruktør: Steve Rash
Skuespillere: Chevy Chase, Carrie Fisher, Eve Arden, Joseph Maher
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En ung kvinde tror, hun har fundet sin drømmemand, da en konkurrent dukker op. Andre familiemedlemmer slås med deres egne livskriser.


Se Under the Rainbow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Under the Rainbow havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Under the Rainbow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Under the Rainbow:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Under the Rainbow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under the Rainbow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar