Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under the Riccione Sun

Under the Riccione Sun

01/07/2020 | Flixfilm

Se Under the Riccione Sun på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Younuts
Skuespillere: Cristiano Caccamo, Saul Nanni, Andrea Roncato, Matteo Oscar Giuggioli
Spilletid: 101 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En gruppe teenagere, der holder ferie ved stranden i Riccione, bliver hurtigt venner og hjælper hinanden med at tackle kæresteforhold og sommerforelskelser.


Se Under the Riccione Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Under the Riccione Sun havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Under the Riccione Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Under the Riccione Sun:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Under the Riccione Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under the Riccione Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar