Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under the Shadow

Under the Shadow

07/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Under the Shadow på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Thriller, War
Instruktør: Babak Anvari
Skuespillere: Narges Rashidi, Avin Manshadi, Bobby Naderi, Arash Marandi
Spilletid: 84 min
Land: UK, Jordan, Qatar, Iran
Sprog: Persian
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Under krigen mellem Iran og Irak bliver en kvinde fra Teheran, der passer sin datter, mens manden er i krig, overbevist om, at onde magter er på spil.


Se Under the Shadow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Under the Shadow havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Under the Shadow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Under the Shadow herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Under the Shadow er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under the Shadow stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar