Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under the Shadow

Under the Shadow

07/01/2017 | Flixfilm

Se Under the Shadow på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Thriller, War
Instruktør: Babak Anvari
Skuespillere: Narges Rashidi, Avin Manshadi, Bobby Naderi, Arash Marandi
Spilletid: 84 min
Land: UK, Jordan, Qatar, Iran
Sprog: Persian
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Under krigen mellem Iran og Irak bliver en kvinde fra Teheran, der passer sin datter, mens manden er i krig, overbevist om, at onde magter er på spil.


Se Under the Shadow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnder the Shadow havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Under the Shadow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Under the Shadow herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Under the Shadow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under the Shadow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar