Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under the Sun

Under the Sun

11/11/2016 | Flixfilm

Se Under the Sun på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Vitaliy Manskiy
Skuespillere: Lee Zin-Mi, Yu-Yong, Hye-Yong, Oh-Gyong
Spilletid: 106 min
Land: Czech Republic, Russia, Germany, Latvia, North Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne film blev optaget over et år under streng statslig kontrol og afslører en ung piges konfliktfyldte liv i Nordkoreas Børneforening.


Se Under the Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnder the Sun havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Under the Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Under the Sun herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Under the Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under the Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar