Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Underbelly

Underbelly

01/06/2014 | Flixfilm

Se Underbelly på Netflix

Indspilningsår: 2008–2013
Genre: Action, Crime, Drama, History, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Caroline Craig, Gary Bennett, Marcus Shultz, Paul Tassone
Spilletid: 60 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Dette virkelighedsbaserede drama følger 1990'ernes bandekrige i Melbourne og frem til nutidens arbejdsmetoder for organiseret kriminalitet down under.


Se Underbelly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnderbelly havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Underbelly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Underbelly herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Underbelly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Underbelly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar