Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Undercover

Undercover

10/01/2022 | Flixfilm

Undercover på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tom Waes, Frank Lammers, Manou Kersting
Spilletid: 1 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch, Flemish
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Undercoveragenter optræder som ægtepar og infiltrerer en narkobarons liv på den campingplads, hvor han tilbringer sine weekender. Inspireret af virkelige begivenheder.

Undercover (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Undercover på YouTube.Se Undercover på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Undercover (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Undercover (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Undercover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Undercover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Undercover

  1. Jette Nørskov - kl. 22:45, 11-05-2019:

    Super gode skuespil præstationer. Det kan ikke gå hurtigt nok med at få sæson 2. Glæder mig?

  2. Christian - kl. 17:21, 07-01-2021:

    Helt forrygende spændende og intelligent lavet til tider endda humoristisk top serie !!! Håber der kommer en sæson 3.

Skriv kommentar