Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Undercover

Undercover

03/05/2019 | Flixfilm

Se Undercover på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap
Spilletid: 50 min
Land: Belgium, Netherlands
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Undercoveragenter optræder som ægtepar og infiltrerer en narkobarons liv på den campingplads, hvor han tilbringer sine weekender. Inspireret af virkelige begivenheder.


Se Undercover på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Undercover (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Undercover (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Undercover:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Undercover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Undercover (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Undercover

  1. Jette Nørskov - kl. 22:45, 11-05-2019:

    Super gode skuespil præstationer. Det kan ikke gå hurtigt nok med at få sæson 2. Glæder mig😊

    Skriv kommentar