Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Undercover Egypt

Undercover Egypt

10/07/2022 | Flixfilm

Undercover Egypt på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Natasha Wheatley
Skuespillere: Shereen El Feki, Natasha Wheatley
Spilletid: 55 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En undersøgende journalist går undercover for at udforske religion, køn, sex og politik i et post-revolutionært Egypten.

Undercover Egypt havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Undercover Egypt på YouTube.Se Undercover Egypt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Undercover Egypt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Undercover Egypt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Undercover Egypt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Undercover Egypt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar