Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Undercover Grandpa

Undercover Grandpa

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Undercover Grandpa på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Comedy, Family
Instruktør: Erik Canuel
Skuespillere: Dylan Everett, James Caan, Greta Onieogou, Jesse Bostick
Spilletid: 94 min
Land: Canada
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Jakes date med sin drømmepige tager en uventet drejning, da hun forsvinder. Jakes bedstefar – en tidligere efterretningsofficer – går på jagt efter hende.


Se Undercover Grandpa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Undercover Grandpa havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Undercover Grandpa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Undercover Grandpa herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Undercover Grandpa er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Undercover Grandpa stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar