Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Undercover Grandpa

Undercover Grandpa

01/11/2017 | Flixfilm

Se Undercover Grandpa på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Comedy, Family
Instruktør: Erik Canuel
Skuespillere: Dylan Everett, James Caan, Greta Onieogou, Jesse Bostick
Spilletid: 94 min
Land: Canada
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Jakes date med sin drømmepige tager en uventet drejning, da hun forsvinder. Jakes bedstefar – en tidligere efterretningsofficer – går på jagt efter hende.


Se Undercover Grandpa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUndercover Grandpa havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Undercover Grandpa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Undercover Grandpa herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Undercover Grandpa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Undercover Grandpa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar