Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Underholdning på Netflix i påsken

Underholdning på Netflix i påsken

16/04/2014 | Flixfilm

Påskedagene nærmer sig og derfor er det oplagt at slappe af med en god film eller serie på Netflix Danmark, som byder på mange timers underholdning. Hvad enten man er til action, komedie, serie, dokumentar eller animation, er der altid noget at kaste sig over på Netflix. Herunder har Flixfilm samlet fem bud på hvad man kan underholde sig med i påskeferien.

5 anbefalinger til underholdning i påskeferien;

stand by me sammenhold film netflixStand By Me (Sammenhold)
Dette komediedrama fra 1986, som er baseret på en novelle fra Stephen King er perfekt underholdning i påskeferien. Filmen fortæller historien om fire unge drenge, der tager på vandretur rundet i landet for at finde liget af en forsvundet dreng. Stand By Me har kun fået fremragende anmeldelser og har på nuværende tidspunkt en karakter på IMDB på 8,2.

Se mesterværket Stand By Me på Netflix Danamrk:Link.

Artiklen fortsætter under annoncen

twin peaks film netflixTwin Peaks
Kultinstruktøren David Lynch har skabt Twin Peaks, som er en serie hvor et mord ryster det lokale samfund i den fiktive by Twin Peaks. Derfor bliver FBI-agent Dale Cooper tilkaldt for at hjælpe med efterforskningen. Hvis du var vild med DRs Forbrydelsen, vil du helt sikkert synes om Twin Peaks. Der er lavet to sæsoner af Twin Peaks, som begge kan ses på Netflix Danmark.

Se Twin Peaks sæson 1+2 på Netflix: Link.

croods film netflixThe Croods
DreamWorks Animation har lavet denne animationsfilmen om en stenalderfamilie, som bliver nødsaget til at flygte fra deres trygge hjem da naturens kræfter angriber. The Croods er en underholdende film for hele familien og kan ses på Netflix Danmark med dansk tale, men kan også ses med de originale amerikanske stemmer fra bl.a. Nicolas Cage og Ryan Reynolds.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Girl in the Picture'

The Croods kan se nu på Netflix Danmark: Link.

chimpanzee disney film netflixChimpanzee
Den vidunderlige dokumentar Chimpanzee fra Disney er perfekt underholdning for familiens yngste medlemmer. Den bedårende chimpanse Oscar er forældreløs og er helt alene indtil en anden folk chimpanser vælge at adoptere ham. Dokumentaren er med engelsk tale af Tim Allen, men selv børn vil blive fanget af den hjerteskærende historie og de smukke billeder.

Se dokumentaren Chimpanzee på Netflix: Link.

hurt locker film netflixThe Hurt Locker
The Hurt Locker er en amerikansk krigsfilm af Kathryn Bigelow. I filmen, som er baseret på virkelige hændelser, følger vi tre mænd under Irakkrigen, som alle arbejder med at udskadeliggøre bomber som fjenden har placeret. The Hurt Locker blev nomineret til 9 Oscars i 2009 og vandt 6, heriblandt den prestigefyldte pris for bedste film.

Se The Hurt Locker på Netflix: Link.
.
Find hele udvalget af påskeunderholdning på Netflix Danmark: Link .Skriv kommentar