Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Undertow

21/01/2014 | Flixfilm

Se Undertow på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: David Gordon Green
Skuespillere: Jamie Bell, Kristen Stewart, Robert Longstreet, Terry Loughlin
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En gift fisker tvinges til at se sig selv i øjnene og træffe et valg mellem kærligheden til en anden mand og et lykkeligt familieliv.


Se Undertow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUndertow havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Undertow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Undertow herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Undertow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Undertow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar