Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Underverden

Underverden

01/10/2018 | Flixfilm

Se Underverden på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da hans lillebror bliver dræbt i et bandeopgør, forlader Zaid sin lovende karriere som læge og et lykkeligt familieliv for at få hævn.


Se Underverden på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnderverden havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Underverden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Underverden herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Underverden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Underverden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Underverden

  1. Michael - kl. 16:42, 26-10-2018:

    pr. 26/10-2018 6.7 på IMDB

    Skriv kommentar