Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Underverden

Underverden

01/10/2018 | Flixfilm

Se Underverden på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Fenar Ahmad
Skuespillere: Dar Salim, Stine Fischer Christensen, Ali Sivandi
Spilletid: 112 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, Arabic
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da hans lillebror bliver dræbt i et bandeopgør, forlader Zaid sin lovende karriere som læge og et lykkeligt familieliv for at få hævn.

Underverden havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Underverden på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Underverden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Underverden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Underverden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Underverden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Underverden

  1. Michael - kl. 16:42, 26-10-2018:

    pr. 26/10-2018 6.7 på IMDB

    Skriv kommentar