Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Underworld: Awakening

Underworld: Awakening

01/04/2021 | Flixfilm

Underworld: Awakening på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Fantasy, Horror
Instruktion: Måns Mårlind, Björn Stein
Skuespillere: Kate Beckinsale, Michael Ealy, India Eisley
Spilletid: 88 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Kate Beckinsale har atter hovedrollen som vampyren Selene i denne episode af den flot producerede historie om kampen mellem vampyrer og varulve.

Underworld: Awakening havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Underworld: Awakening på YouTube.Se Underworld: Awakening på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Underworld: Awakening ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Underworld: Awakening stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Underworld: Awakening, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Underworld: Awakening er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar