Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Underworld: Awakening

Underworld: Awakening

01/04/2021 | Flixfilm

Se Underworld: Awakening på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Fantasy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Måns Mårlind, Björn Stein
Skuespillere: Kate Beckinsale, Stephen Rea, Michael Ealy, Theo James
Spilletid: 88 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Kate Beckinsale har atter hovedrollen som vampyren Selene i denne episode af den flot producerede historie om kampen mellem vampyrer og varulve.

Underworld: Awakening havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Underworld: Awakening på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Underworld: Awakening ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Underworld: Awakening stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Underworld: Awakening, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Underworld: Awakening er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar