Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Underworld: Awakening

Underworld: Awakening

31/03/2017 | Flixfilm

Se Underworld: Awakening på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Fantasy, Horror
Instruktør: Måns Mårlind, Björn Stein
Skuespillere: Kate Beckinsale, Stephen Rea, Michael Ealy, Theo James
Spilletid: 88 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Kate Beckinsale har atter hovedrollen som vampyren Selene i denne episode af den flot producerede historie om kampen mellem vampyrer og varulve.


Se Underworld: Awakening på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Underworld: Awakening havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Underworld: Awakening ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Underworld: Awakening:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Underworld: Awakening er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Underworld: Awakening stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar