Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Underworld: Blood Wars

Underworld: Blood Wars

27/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Underworld: Blood Wars på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Horror, Sci-Fi, War
Instruktør: Anna Foerster
Skuespillere: Kate Beckinsale, Theo James, Tobias Menzies, Lara Pulver
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Saami
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Mens vampyrdræberen Selene kæmper for at holde sin datter sikker, kastes hun ud i en kamp mod Marius, en skrækindjagende varulv, og den ondsindede vampyr Semira.


Se Underworld: Blood Wars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Underworld: Blood Wars havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Underworld: Blood Wars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Underworld: Blood Wars herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Underworld: Blood Wars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Underworld: Blood Wars stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar