Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Underworld: Blood Wars

Underworld: Blood Wars

02/01/2022 | Flixfilm

Underworld: Blood Wars på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Anna Foerster
Skuespillere: Kate Beckinsale, Theo James, Tobias Menzies
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English, Saami
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Mens vampyrdræberen Selene kæmper for at holde sin datter sikker, kastes hun ud i en kamp mod Marius, en skrækindjagende varulv, og den ondsindede vampyr Semira.

Underworld: Blood Wars havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Underworld: Blood Wars på YouTube.Se Underworld: Blood Wars på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Underworld: Blood Wars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Underworld: Blood Wars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Underworld: Blood Wars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Underworld: Blood Wars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar