Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Underworld: Evolution

Underworld: Evolution

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Underworld: Evolution på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Len Wiseman
Skuespillere: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Tony Curran, Derek Jacobi
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English, French, Hungarian
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Vampyrkrigeren Selene og varulvehybriden Michael lærer historien om den igangværende krig mellem de aristokratiske vampyrer og de barbariske varulve.


Se Underworld: Evolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Underworld: Evolution havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Underworld: Evolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Underworld: Evolution herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Underworld: Evolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Underworld: Evolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar