Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Underworld: Evolution

Underworld: Evolution

15/10/2014 | Flixfilm

Se Underworld: Evolution på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Fantasy, Thriller
Instruktør: Len Wiseman
Skuespillere: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Bill Nighy
Spilletid: 106 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, French, Hungarian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Vampyrkrigeren Selene og varulvehybriden Michael lærer historien om den igangværende krig mellem de aristokratiske vampyrer og de barbariske varulve.

Underworld: Evolution havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Underworld: Evolution på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Underworld: Evolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Underworld: Evolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Underworld: Evolution, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Underworld: Evolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar