Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Underworld: Rise of the Lycans

Underworld: Rise of the Lycans

31/03/2017 | Flixfilm

Se Underworld: Rise of the Lycans på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Fantasy
Instruktør: Patrick Tatopoulos
Skuespillere: Michael Sheen, Bill Nighy, Rhona Mitra, Steven Mackintosh
Spilletid: 92 min
Land: USA, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Denne blodige forhistorie skildrer begyndelsen af en fejde mellem den regerende vampyrklasse og lycan-slaverne. En fejde der fører til en langvarig krig.


Se Underworld: Rise of the Lycans på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnderworld: Rise of the Lycans havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Underworld: Rise of the Lycans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Underworld: Rise of the Lycans herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Underworld: Rise of the Lycans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Underworld: Rise of the Lycans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar