Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Une affaire d’hommes

Une affaire d’hommes

27/03/2022 | Flixfilm

Une affaire d’hommes på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To motionscyklister – en politikommissær og en ejendomsudvikler – bliver uvenner, da førstnævnte efterforsker mordet på sidstnævntes kone.

Une affaire d’hommes havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Une affaire d’hommes på YouTube.Se Une affaire d’hommes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Une affaire d’hommes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Une affaire d’hommes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Une affaire d’hommes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Une affaire d’hommes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar