Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Une femme à sa fenêtre

Une femme à sa fenêtre

15/02/2022 | Flixfilm

Une femme à sa fenêtre på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En rig kvinde, der er gift med en diplomat og efterstræbt af en forretningsmand, falder for en politisk aktivist, der er eftersøgt af politiet.Se Une femme à sa fenêtre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Une femme à sa fenêtre havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Une femme à sa fenêtre på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Une femme à sa fenêtre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Une femme à sa fenêtre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Une femme à sa fenêtre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Une femme à sa fenêtre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar