Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unearthly Stranger

Unearthly Stranger

06/02/2022 | Flixfilm

Unearthly Stranger på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: John Krish
Skuespillere: John Neville, Philip Stone, Gabriella Licudi
Spilletid: 78 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Et mystisk dødsfald i hans team får en rumforsker til at mistænke, at årsagen er af ikke-jordisk oprindelse. Især da hans nye hustru begynder at opføre sig mærkeligt.

Unearthly Stranger havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unearthly Stranger på YouTube.Se Unearthly Stranger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unearthly Stranger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unearthly Stranger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unearthly Stranger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unearthly Stranger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar