Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unfaithful

Unfaithful

15/10/2021 | Flixfilm

Se Unfaithful på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: Adrian Lyne
Skuespillere: Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez
Spilletid: 124 min
Land: France, Germany, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Connie opgiver sit sikre men kedelige liv med sin hengivne mand, da hun begynder en altopslugende affære med Paul.

Unfaithful havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unfaithful på YouTube.Se Unfaithful på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unfaithful ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unfaithful stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unfaithful, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unfaithful er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar