Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unfaithful

Unfaithful

02/12/2015 | Flixfilm

Se Unfaithful på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Adrian Lyne
Skuespillere: Diane Lane, Erik Per Sullivan, Richard Gere, Olivier Martinez
Spilletid: 124 min
Land: France, Germany, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Connie opgiver sit sikre men kedelige liv med sin hengivne mand, da hun begynder en altopslugende affære med Paul.


Se Unfaithful på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnfaithful havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unfaithful ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unfaithful herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unfaithful er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unfaithful stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar