Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unfinished Business

Unfinished Business

26/03/2019 | Flixfilm

Unfinished Business på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Ken Scott
Skuespillere: Vince Vaughn, Dave Franco, Tom Wilkinson
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: For at hale en aftale hjem, som skal holde hans firma oven vande, rejser en sælger til Tyskland med sine kolleger på en forretningsrejse, som hurtigt går helt skævt.

Unfinished Business havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unfinished Business på YouTube.Se Unfinished Business på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unfinished Business ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unfinished Business stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unfinished Business, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unfinished Business er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar