Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unfinished Business

Unfinished Business

26/03/2019 | Flixfilm

Se Unfinished Business på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ken Scott
Skuespillere: Vince Vaughn, Tom Wilkinson, Dave Franco, Sienna Miller
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: For at hale en aftale hjem, som skal holde hans firma oven vande, rejser en sælger til Tyskland med sine kolleger på en forretningsrejse, som hurtigt går helt skævt.

Unfinished Business havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Unfinished Business på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unfinished Business ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unfinished Business stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unfinished Business, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unfinished Business er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar