Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unfinished Time – Poems by Father Jan Twardowski

Unfinished Time – Poems by Father Jan Twardowski

05/06/2021 | Flixfilm

Unfinished Time – Poems by Father Jan Twardowski på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar hylder med oplæsninger og beretninger Jan Twardowskis poesi og dens indvirkning på almindelige menneskers liv.

Unfinished Time – Poems by Father Jan Twardowski havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unfinished Time – Poems by Father Jan Twardowski på YouTube.Se Unfinished Time – Poems by Father Jan Twardowski på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unfinished Time – Poems by Father Jan Twardowski ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unfinished Time – Poems by Father Jan Twardowski stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unfinished Time – Poems by Father Jan Twardowski, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unfinished Time – Poems by Father Jan Twardowski er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar