Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unforgettable

Unforgettable

10/02/2018 | Flixfilm

Se Unforgettable på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Denise Di Novi
Skuespillere: Rosario Dawson, Katherine Heigl, Geoff Stults, Isabella Kai
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En fraskilt mor, som er drevet af intens jalousi, lægger en farlig plan for at ødelægge sin eksmands forhold til hans nye partner.


Se Unforgettable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Unforgettable havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unforgettable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Unforgettable:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unforgettable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unforgettable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar