Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unforgiven

Unforgiven

01/01/2020 | Flixfilm

Se Unforgiven på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Drama, Western
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Gene Hackman, Morgan Freeman, Richard Harris
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Den tidligere pistolmand William Munny accepterer modvilligt et sidste job -- og endnu mere modvilligt en ung pralhals som makker.


Se Unforgiven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Unforgiven havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unforgiven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Unforgiven:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unforgiven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unforgiven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar