Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unfriended: Dark Web

Unfriended: Dark Web

08/07/2020 | Flixfilm

Se Unfriended: Dark Web på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Stephen Susco
Skuespillere: Colin Woodell, Stephanie Nogueras, Betty Gabriel
Spilletid: 92 min
Land: United States, Russia
Sprog: English, American Sign , Indonesian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En gruppe unge i tyverne trækkes ind i et livsfarligt onlinespil efter at have logget på en stjålen bærbar computer.

Unfriended: Dark Web havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unfriended: Dark Web på YouTube.Se Unfriended: Dark Web på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unfriended: Dark Web ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unfriended: Dark Web stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unfriended: Dark Web, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unfriended: Dark Web er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar