Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unfriended

Unfriended

16/05/2021 | Flixfilm

Unfriended på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Levan Gabriadze
Skuespillere: Heather Sossaman, Matthew Bohrer, Courtney Halverson
Spilletid: 83 min
Land: United States, Russia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Seks teenagere, hvis cybermobning drev deres klassekammerat til selvmord, forfølges af en internetstalker med en dødbringende dagsorden.Se Unfriended på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unfriended havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unfriended på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unfriended ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unfriended stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unfriended, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unfriended er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar