Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Unhinged

01/05/2022 | Flixfilm

Unhinged på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Derrick Borte
Skuespillere: Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Efter en trafikkonflikt må en enlig mor forsvare sig selv mod en sadistisk trafikant, der er fast besluttet på at gøre hendes tur til et mareridt.

Unhinged havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unhinged på YouTube.Se Unhinged på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Unhinged ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unhinged stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unhinged, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unhinged er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar