Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unhung Hero

Unhung Hero

01/05/2014 | Flixfilm

Se Unhung Hero på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Brian Spitz
Skuespillere: Patrick Moote, Wendy Suzann Miller, Axel Braun, Jonah Falcon
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin, Malay, Korean
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Er størrelsen vigtig? Det var den for Patrick Mootes kæreste, hvis meget offentlige afvisning af hans frieri, fik ham til at skabe denne opsigtsvækkende dokumentarfilm.


Se Unhung Hero på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnhung Hero havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unhung Hero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unhung Hero herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unhung Hero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unhung Hero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar