Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unicorn Store

Unicorn Store

05/04/2019 | Flixfilm

Se Unicorn Store på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Brie Larson
Skuespillere: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Joan Cusack
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En drømmende maler dumper på kunstskolen og må tage et kedeligt kontorjob. Men pludselig får hun en chance for at opfylde sin livslange drøm om at adoptere en enhjørning.

Unicorn Store havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unicorn Store på YouTube.Se Unicorn Store på NetflixAnmeldelse: Unicorn Store

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unicorn Store ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unicorn Store stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unicorn Store, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unicorn Store er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar