Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unité 42

Unité 42

14/06/2019 | Flixfilm

Unité 42 på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Patrick Ridremont, Constance Gay, Tom Audenaert
Spilletid: 52 min
Land: Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En betjent og enkemand skal lede en særlig cyberenhed og går sammen med en tidligere hacker i kampen for at fange it-kyndige kriminelle, der terroriserer Belgien.

Unité 42 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unité 42 på YouTube.Se Unité 42 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unité 42 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unité 42 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unité 42, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unité 42 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Unité 42

  1. Dans i Nordvest - kl. 00:05, 03-01-2020:

    Vlirkelig irriterende at filmen er dubbet med amerikansk tale. Det er tydeligt, at der læses op fra et manus, og at det ikke er filmens personer, der taler. Men så opdagede jeg (ny netflix-bruger), at jeg kunne ændre til den originale franske tale og så blev filmen seværdig.

Skriv kommentar