Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » United 93

United 93

23/10/2019 | Flixfilm

Se United 93 på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktør: Paul Greengrass
Skuespillere: J.J. Johnson, Gary Commock, Polly Adams, Opal Alladin
Spilletid: 111 min
Land: USA, UK, France
Sprog: English, Arabic, German
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Paul Greengrass genskaber – time for time, minut for minut – de frygtelige begivenheder, der den 11. september 2001 udspillede sig om bord på United Airlines Flight 93.


Se United 93 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnited 93 havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om United 93 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til United 93 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til United 93 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at United 93 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar