Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » United 93

United 93

23/10/2019 | Flixfilm

United 93 på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Paul Greengrass
Skuespillere: David Alan Basche, Olivia Thirlby, Liza Colón-Zayas
Spilletid: 111 min
Land: United States, United Kingdom, France
Sprog: English, Arabic, German
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Paul Greengrass genskaber – time for time, minut for minut – de frygtelige begivenheder, der den 11. september 2001 udspillede sig om bord på United Airlines Flight 93.

United 93 havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til United 93 på YouTube.Se United 93 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om United 93 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at United 93 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame United 93, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til United 93 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar