Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

United

11/12/2015 | Flixfilm

Se United på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, History, Sport
Instruktør: James Strong
Skuespillere: Dean Andrews, Kate Ashfield, Natalie Burt, David Calder
Spilletid: 94 min
Land: UK
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En komedie om Kåre, en fodboldfanatiker, som drømte om at blive professionel hos Manchester United, men endte med at blive lagerarbejder på det lokale værft.


Se United på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnited havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om United ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til United herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til United er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at United stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar