Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Unknown: Cave of Bones

Unknown: Cave of Bones

17/07/2023 | Flixfilm

Unknown: Cave of Bones på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary
Instruktion: Mark Mannucci
Skuespillere: Lee Berger, Keneiloe Molopyane, Agusin Fuentes
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Forskere undersøger over 250.000 år gamle underjordiske spor, der rejser spørgsmål om vores tidlige slægtninge – og hvad det virkelig betyder at være menneske.Se Unknown: Cave of Bones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unknown: Cave of Bones havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unknown: Cave of Bones på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unknown: Cave of Bones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unknown: Cave of Bones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unknown: Cave of Bones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unknown: Cave of Bones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar