Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Unknown: Cosmic Time Machine

Unknown: Cosmic Time Machine

24/07/2023 | Flixfilm

Unknown: Cosmic Time Machine på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary
Instruktion: Shai Gal
Skuespillere: Joe Biden, Amber Straughn, Thomas Zurbuchen
Spilletid: 64 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: James Webb-teleskopet sætter gang i fantasien med sine blændende billeder af fjerne galakser. Denne dokumentar følger historien fra idé til opsendelseSe Unknown: Cosmic Time Machine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unknown: Cosmic Time Machine havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unknown: Cosmic Time Machine på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unknown: Cosmic Time Machine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unknown: Cosmic Time Machine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unknown: Cosmic Time Machine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unknown: Cosmic Time Machine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar