Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Unknown: Killer Robots

Unknown: Killer Robots

10/07/2023 | Flixfilm

Unknown: Killer Robots på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary
Instruktion: Jesse Sweet
Skuespillere: Nick Bilton, Max Tegmark, Michael Subhan
Spilletid: 68 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Hvad sker der, når en maskine træffer afgørelser om liv og død? Denne dokumentar ser nærmere på faren ved at bruge kunstig intelligens i militæret.Se Unknown: Killer Robots på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unknown: Killer Robots havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unknown: Killer Robots på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unknown: Killer Robots ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unknown: Killer Robots stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unknown: Killer Robots, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unknown: Killer Robots er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar