Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unknown Origins

Unknown Origins

28/08/2020 | Flixfilm

Se Unknown Origins på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: David Galán Galindo
Skuespillere: Javier Rey, Verónica Echegui, Brays Efe, Antonio Resines
Spilletid: 96 min
Land: Spain, Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En skarpskåret men dyster efterforsker må finde en seriemorder, der efterlader sig ledetråde, som kun hans mentors nørdede tegneseriefan af en søn kan tyde.

Unknown Origins (Ukendt oprindelse) havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Unknown Origins på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unknown Origins (Ukendt oprindelse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unknown Origins (Ukendt oprindelse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unknown Origins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar