Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unknown Runner

Unknown Runner

19/09/2022 | Flixfilm

Unknown Runner på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Boudewijn de Kemp
Skuespillere: N/A
Spilletid: 70 min
Land: Netherlands, Kenya, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Denne dokumentar giver et indgående øjebliksbillede af livet i en træningslejr for kenyanske langdistanceløbere, som f.eks. Geoffrey Kipsang Kamworor.Se Unknown Runner på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unknown Runner havde premiere på Netflix Danmark den 19. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unknown Runner på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unknown Runner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unknown Runner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unknown Runner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unknown Runner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar