Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Unknown: The Lost Pyramid

Unknown: The Lost Pyramid

03/07/2023 | Flixfilm

Unknown: The Lost Pyramid på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, History
Instruktion: Max Salomon
Skuespillere: Zahi Hawass, Mostafa Waziri, Tori Finlayson
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I denne dokumentar undersøger egyptiske arkæologer et historisk område og finder grave og genstande, der er over 4.000 år gamle, i jagten på en forsvundet pyramide.Se Unknown: The Lost Pyramid på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unknown: The Lost Pyramid havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unknown: The Lost Pyramid på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unknown: The Lost Pyramid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unknown: The Lost Pyramid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unknown: The Lost Pyramid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unknown: The Lost Pyramid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar