Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Unknown

26/01/2018 | Flixfilm

Se Unknown på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktør: Jaume Collet-Serra
Skuespillere: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn
Spilletid: 113 min
Land: UK, Germany, France, USA
Sprog: English, German, Turkish, Arabic
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Liam Neeson spiller en mand, der kommer til bevidsthed efter en bilulykke kun for at opdage, at en anden mand udgiver sig for at være ham.


Se Unknown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnknown (Identity) havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unknown (Identity) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unknown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unknown (Identity) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unknown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar