Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unlawful Entry

Unlawful Entry

01/08/2017 | Flixfilm

Se Unlawful Entry på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jonathan Kaplan
Skuespillere: Kurt Russell, Ray Liotta, Madeleine Stowe, Roger E. Mosley
Spilletid: 111 min
Land: Japan, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Efter et røveriforsøg i deres hjem får Carr-parret meget mere end en hjælpende hånd af Los Angeles-betjenten Pete Davis.


Se Unlawful Entry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnlawful Entry (Vildt Begær) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unlawful Entry (Vildt Begær) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unlawful Entry herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unlawful Entry (Vildt Begær) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unlawful Entry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar