Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Unlocked

17/02/2023 | Flixfilm

Unlocked på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kvindes liv vendes på hovedet, da en farlig mand får fat i hendes tabte mobiltelefon og bruger den til at holde øje med alt, hvad hun foretager sig.Se Unlocked på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unlocked havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unlocked på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unlocked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unlocked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unlocked, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unlocked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar