Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Unlocked

01/10/2019 | Flixfilm

Se Unlocked på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Michael Apted
Skuespillere: Noomi Rapace, Orlando Bloom, Toni Collette, John Malkovich
Spilletid: 98 min
Land: Czech Republic, Switzerland, UK, USA, France
Sprog: English, Arabic, German
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Efter at have fået nys om en terrortrussel i London vender Alice Racine tilbage til sit job hos CIA og finder ud af, at organisationen måske er blevet infiltreret.


Se Unlocked på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnlocked havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unlocked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unlocked herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unlocked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unlocked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar