Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unlucky Ploy

Unlucky Ploy

29/07/2020 | Flixfilm

Se Unlucky Ploy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne genindspilning af den koreanske serie møder en mand to kvinder, der tilfældigvis har samme navn, og bliver trukket ind i deres liv.


Se Unlucky Ploy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Unlucky Ploy (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unlucky Ploy (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Unlucky Ploy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unlucky Ploy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unlucky Ploy (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar