Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uno scugnizzo a New York

Uno scugnizzo a New York

04/06/2021 | Flixfilm

Uno scugnizzo a New York på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Musical
Instruktion: Mariano Laurenti
Skuespillere: Nino D'Angelo, Claudia Vegliante, Maria Chiara Sasso
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian, Neapolitan
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En ung mand er fanget i New York og for fattig til at vende hjem til Napoli. Sammen med sin amerikanske ven søger han rigdom, berømmelse og en flybillet til Italien.

Uno scugnizzo a New York havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Uno scugnizzo a New York på YouTube.Se Uno scugnizzo a New York på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Uno scugnizzo a New York ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uno scugnizzo a New York stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Uno scugnizzo a New York, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Uno scugnizzo a New York er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar