Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unorthodox

Unorthodox

26/03/2020 | Flixfilm

Se Unorthodox på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Shira Haas, Amit Rahav, Jeff Wilbusch, Alex Reid
Spilletid: 213 min
Land: Germany
Sprog: German, English, Yiddish
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.


Se Unorthodox på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnorthodox (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unorthodox (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unorthodox herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unorthodox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unorthodox (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar