Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unorthodox

Unorthodox

26/03/2020 | Flixfilm

Unorthodox på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shira Haas, Amit Rahav, Jeff Wilbusch
Spilletid: 213 min
Land: Germany
Sprog: German, English, Yiddish, Arabic, Polish, Russian
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.

Unorthodox (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unorthodox på YouTube.Se Unorthodox på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unorthodox (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unorthodox (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unorthodox, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unorthodox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar