Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Unrest

07/05/2021 | Flixfilm

Unrest på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Drama, History
Instruktion: Jennifer Brea
Skuespillere: Jennifer Brea, Omar Wasow, Jessica l e Taylor
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Danish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I denne hjerteskærende dokumentar vender en 28-årig ph.d.-studerende kameraet mod sig selv og filmer sin kamp med kronisk træthedssyndrom.Se Unrest på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unrest havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unrest på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unrest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unrest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unrest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unrest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar